Viikko 4

 Hola!


Neljäs ja viimeinen viikko ennen syyslomaa starttasi maanantai aamun joogalla. Joogan jälkeen meillä oli meetti opettajamme kanssa, johon myös Riitta osallistui. Iltapäivällä tuttuun tapaan oli äijäjumppa. Saatiin maanantaiksi aivan ihana sää!

Asuntomme on todella hyvin varusteltu, että ainut mikä puuttuu on uuni. Vuokraa maksamme n.800€ kuukausi ja tähän kuuluu alku- ja loppusiivous. Asunto on perus kerrostalo kämppä ja sielä ei ole sen kummempia sääntöjä, kuin hiljaisuus kello 22.

Fuengirolassa on todella helppo liikkua kävelle ja pyörällä paikasta toiseen. Työmatkat kuljemme polkupyörillä, jotka saimme Suomelalta lainaan. Muuten muihin lähellä oleviin pikkukaupunkeihin pääsee helposti junalla, joka maksaa vain pari euroa.


Tiistaina aamulla vedimme venyttely tunnin. Tämän jälkeen pidimme iltapäivällä fyysisen toimintakyvyn testit pienryhmäläisillemme. Siellä meitä oli auttamassa Suomelan TET-oppilas Emil.



.

Keskiviikkona keppijumppa ja keittiö. Jone kokin herkullisen ruuan jälkeen kävimme jälkiruoka jäätelöllä


Torstaina menimme puolilta päivin Tuiskulan päiväkotiin ulkoilemaan lasten kanssa. Tuiskulan jälkeen pidimme tuolijumpan ja osallistuimme joogaan.


Perjantaina aamulla kaksi keppijumppaa ja sieltä taas Tuiskulaan. Loppu ilta ja lauantai meni vain levätessä.





Sunnuntaina oli Suomelan 30v juhlat, joihin mekin osallistuimme ja toimimme airueina.







Seuraava viikko meillä oli lomaa ja maanantaina lensimme suomeen.





💓llä: Meeri ja Riia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 1

Viikko 7