Viikko 3

 Hola!


Kolmas viikko täällä Fugessa on ohi. Aika on mennyt todella nopeasti ja ollaan päästy hyvin sisään tähän elämään täällä. Työskentelemme suomenkielellä, mikä helpottaa todella kommunikointia työpaikan ja asiakkaiden kanssa. Asiakkaat ovat olleet todella mukavia ja tulevat aina innolla ohjauksiin.

Tällä viiikolla maanantai sujui edellisten viikkojen tapaan joogan ja äijäjumpan parissa.

Tiistaina vedimme venyttely tunnin aamusta ja iltapäivällä oli meidän ensimmäinen pienryhmä tapaaminen. Tapaamisessa kävimme sauvakävelyllä ryhmien kanssa. Töiden jälkeen kävimme läheisessä leipomossa hakemassa hieman herkkuja.

Keskiviikko alkoi tuttuun tapaan keppijumpalla, jonka jälkeen suuntasimme keittiöön avuksi. Tällä viikolla tarjolla oli kermaista lohikeittoa. Nam!

Torstai alkoi jännittävästi, sillä meitä pyydettiin Tuiskulan päiväkotiin. Menimme sinne puoliltapäivin ja ulkoilimme lasten kanssa tunnin verran, ennen muita töitä. Iltapäivän ohjelmassa oli tuolijumppa ja jooga.


Perjantai aamulla pidimme kaksi keppijumppaa ja sen jälkeen menimme taas Tuiskulaan. Vietimme lasten kanssa vähän pidempään aikaa ulkoillen ja lukien.

Lauantaina eli vapaapäivä. Kävimme eläintarhassa.

Erilaisuuksia kulttuurien välillä olemme huomanneet yllättävän vähän, sillä olemme eläneet täällä aika samalaisella rytmillä kuin suomessakin.













Sunnuntain Mijas-kävely päätti taas viikkomme.







💓llä: Meeri ja Riia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 1

Viikko 4

Viikko 7