Elämysliikunnan näyttö

 Hola!


Meillä oli tosiaan sunnuntaina elämysliikunnan näyttö. Virpi tuli tänne Fugeen katsomaan meidän näyttöä. Näyttönä meillä oli Mijas- kävely.

Kävelyitä oli vain yksi ja meitä on kaksi, niin suoritimme näytön puoliksi. Meeri veti menomatkan ja Riia tulomatkan.


Tarkoituksena oli tehdä Mijas- kävelystä hieman erillainen ja lisätä ohjelmaa matkalle. Näyttö oli hieman haasteellinen tältä osin, sillä osallistujat ovat tottuneet menemään omaan tahtiin. 

Aamu ei lähtenyt ihan suunnitelmien mukaan. Olimme 8.20 Suomelalla ja meidän piti tulostaa bingo pohjat. No tulostin ja tietokone eivät tehneet meidän kanssa yhteistyötä ja jouduimme soveltamaan. Teimme loppujen lopuksi bingopohjan käsin ja kopioimme sen. Alkulämmittelyn oli tarkoitus alkaa klo. 9, mutta myöhästyimme siitä pari minuuttia.



Menomatkalla Meeri oli suunnitellut Bingon. Bingo taulukossa oli erilaisia asioista ympäristöstä, joita piti löytää matkan varrelta. Taulukosta löytyi mm. appelsiinipuu, aasi ja pyhän antonion kappeli. Bingo oli menestys ja moni tuli esittelemään omia havaintojaan lopuksi. Menomatkalla pysähdeltiin myös katselemaan erilaisia kasveja ja rakennuksia. 

Menomatkan ja Meerin osuus päättyi kehvilaan Mijas puebloon. Kahvilassa omakustanteisesti kerättiin voimia, juotiin ja syötiin.




Alas tulomatka oli Riian vetovastuulla. Tällä matkalla aktiviteettinä oli tietovisa. Riia oli kerännyt valmiiksi kysymyksiä Espanjan ja lähialueen luonnosta ja historiasta. Monelle tuli uutta tietoa ja visa herätti keskutelua matkalle. Pysähydimme suomalais-espanjalaiseen kahvilaan limulle.

Matka oli yhteensä n. 13km. Suurimmaksi osaksi matkaa saimme onneksi lämpimän ja aurinkoisen sään, mutta sekin vaihtui lopussa vesisateeksi. Sade ei onneksi lannistanut ja lopussa kaikilla oli hyvä fiilis kastumisesta huolimatta.











💓llä: Meeri ja Riia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 1

Viikko 4

Viikko 7